فهرست مطالب
Toggleدر درون کشوها، قفسه ها و کابینت های آشپزخانه همه خانه ها، وسایل بسیاری وجود دارد که جمع کردن و بسته بندی آن ها را برای افراد در هنگام اسباب کشی دشوار می کند. با این حال، افراد می توانند با رعایت نکات مهم در بسته بندی لوازم آشپزخانه این کار را به راحتی انجام دهند. همچنین برای سریع و بهتر بسته بندی کردن وسایل آشپزخانه، لازم است افراد این کار را مرحله به مرحله و با دقت کافی به سرانجام برسانند. دقت در بسته بندی وسایل آشپزخانه، به دلیل شکننده و حساس بودن آن ها اهمیت بالایی دارد.
نکات مهم در بسته بندی لوازم آشپزخانه برای اسباب کشی
افرادی که قصد اسباب کشی دارند، باید نکات مهم در بسته بندی لوازم آشپزخانه را رعایت کنند تا از آسیب دیدن وسایل جلوگیری شود. اولین نکته که در هنگام بسته بندی ظروف آشپزخانه باید مورد توجه قرار گیرد، قرار دادن یک حوله نرم در انتهای کارتن قبل از قرار دادن ظروف است.
به افراد توصیه می شود که برای جمع کردن وسایل از پلاستیک حبابدار و کارتن های محکم استفاده کنند تا احتمال ضربه خوردن آن ها به حداقل برسد. برخی از افراد، به جای پلاستیک حبابدار از کاغذ روزنامه برای محافظت از ظروف استفاده می کنند. در حالی که مقاومت روزنامه در برابر ضربه نسبت به پلاستیک حبابدار کمتر خواهد بود. همچنین استفاده از روزنامه به دلیل داشتن جوهر برای بسته بندی ظروف مناسب نیست.
ظروف مشابه باید در یک جعبه قرار داده شود. در صورت متنوع بودن ظروف، افراد می توانند ابتدا بشقاب ها را کف کارتن بچینند و بر روی آن مقوایی ضخیم قرار دهند تا یک طبقه ایجاد شود و در آخر سایر ظروف را در کارتن بگذارند. نکته مهم دیگر در بسته بندی لوازم آشپزخانه این است که افراد پس از اتمام بسته بندی، لیست وسایل هر کارتن بر روی آن نوشته شود.
بیشتر بخوانید: بسته بندی کامپیوتر در اسباب کشی
مراحل بسته بندی وسایل آشپزخانه برای اسباب کشی
بسته بندی کردن لوازم آشپزخانه برای اسباب کشی، می تواند کار دشواری باشد. اما با کمی برنامه ریزی، می توانید به راحتی از این مرحله عبور کنید و از ایمنی و سلامت ظروف و وسایل خود در طول جابجایی اطمینان یابید. به طور کلی مراحل بسته بندی لوازم آشپزخانه شامل موارد زیر می شوند:
جداکردن وسایل غیرضروری
اولین قدم در جمع آوری و بسته بندی لوازم آشپزخانه، جداسازی اقلام ضروری و کاربردی از وسایلی است که دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرند. این کار، به ویژه زمانی اهمیت پیدا می کند که فضای کافی در خانه جدید وجود نداشته باشد.
آماده سازی تجهیزات لازم برای بسته بندی وسایل آشپزخانه
پس از تفکیک و جداسازی وسایل آشپزخانه، زمان بسته بندی آن ها فرا می رسد. به منظور بسته بندی سریع و کارآمد وسایل آشپزخانه افراد به تجهیزاتی از جمله کارتن، پلاستیک حبابدار، روزنامه، حوله نرم و چسب احتیاج دارند.
بسته بندی وسایلی که کمتر استفاده می شوند
بهتر است افراد بسته بندی لوازم آشپزخانه را با وسایلی شروع کنند که به صورت روزانه آن ها را به کار نمی برند. برخی از این وسایل شامل گلدان، ظروف نگهداری غذا و ظروف پذیرایی، کتاب های آشپزی عکس و دیوارکوب و غیره می شوند.
بسته بندی مواد غذایی و بطری های باز نشده
ممکن است افراد در زمان اسباب کشی خود مقدار زیادی قوطی کنسرو، بطری روغن، بطری های نوشیدنی باز نشده داشته باشند. بنابراین به آن ها توصیه می شود مواد غذایی و بطری های باز نشده را زودتر از سایر وسایل آشپزخانه و به صورت جداگانه از وسایل دیگر در یک کارتن بسته بندی کنند.
بیشتر بخوانید: بسته بندی وسایل برای اسباب کشی
بسته بندی لوازم داخل کابینت ها و کشوها
در هنگام بسته بندی لوازم آشپزخانه، افراد می توانند از شلوغ ترین کشو یا کابینت شروع کنند تا کار خود را در جمع کردن وسایل ساده تر سازند. آن ها در هنگام جمع کردن وسایل کشوها، از شر وسایل اضافی یا لوازمی که اصلا از آن ها استفاده نمی کنند، خلاص می شوند. همچنین باید در هنگام جمع آوری وسایل کشوها و کابینت های شلوغ، باید با اولویت بندی لوازم، آن ها در کارتن قرار دهند.
بسته بندی ظروف شکستنی
مهم ترین مرحله در بسته بندی وسایل آشپزخانه، جمع کردن لیوان ها و ظروف شیشه ای است. افراد، باید برای انجام این مرحله به خوبی دقت کنند و بسته بندی وسایل را به گونه ای انجام دهند که آسیبی به آن ها وارد نشود.
بسته بندی لوازم برقی آشپزخانه
لوازم برقی آشپزخانه، از اهمیت بالایی برخوردار هستند. به همین دلیل، افراد باید در هنگام جمع کردن و بسته بندی آن ها نکات ایمنی لازم را رعایت کرده تا با مشکل مواجه نشوند و آسیبی برای وسایل برقی به وجود نیاید. همچنین بهتر است افراد بسته بندی لوازم برقی آشپزخانه حداقل 24 ساعت قبل از نقل مکان و اسباب کشی انجام شود.
آماده کردن جعبه وسایل ضروری
گام دوم در بسته بندی لوازم آشپزخانه آماده کردن جعبه وسایل ضروری است. لوازم ضروری، وسایلی هستند که افراد طی روزهای آخر در خانه فعلی و در روزهای اول در خانه جدید به آن ها نیاز دارند. این وسایل شامل ظروف، کارد و چنگال، مواد غذایی، دستمال، پاک کننده و صابون می شوند. بنابراین آن ها باید وسایل ضروری خود را در آخرین لحظه در یک جعبه جداگانه و در دسترس قرار دهند.
بسته بندی قابلمه ها و ماهیتابه ها
برای بسته بندی قابلمه ها و ماهیتابه ها، نیاز به کارتن های بزرگ خواهد بود. البته از آن جایی که ممکن است افراد تا آخرین لحظه به قابلمه ها احتیاج پیدا کنند، به آن ها توصیه می شود قابلمه ها را در انتها بسته بندی کنند. همچنین بهتر است درب قابلمه ها را در یک جعبه جداگانه از قابلمه ها قرار دهند.
بیشتر بخوانید: حمل و جابجایی پیانو در اسباب کشی
جمع بندی
افرادی که قصد بسته بندی لوازم آشپزخانه خود را دارند، بهتر است اثاثیه آشپزخانه را به سه دسته وسایل ضروری، وسایلی که به ندرت استفاده می شوند و وسایلی که هرگز به کار نمی روند، تقسیم کنند. سپس آن ها می توانند براساس این تقسیم بندی، اولویت قرار دادن وسایل در جعبه ها را مشخص کنند. همچنین افراد باید در هنگام جمع کردن و بسته بندی وسایل دقت کافی داشته باشند تا از آسیب دیدن آن ها جلوگیری کنند.