فهرست مطالب
Toggleتهیه چک لیست اسباب کشی به شما این امکان را می دهد تا در آرامش و با حوصله بیشتری بتوانید تمامی فعالیت هایی که در زمان جابه جایی وسایل نیاز دارید، انجام دهید. برای این منظور باید در ابتدا تمامی کارهایی که لازم است از حدود یک ماه قبل از شروع اسباب کشی تا تاریخ تعیین شده برای حمل و جابه جایی وسایل انجام دهید را در یک لیست بنویسید. سپس برای درخواست حمل بار سبک، می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
نکات مهم در اثاث کشی که باید بدانید
یکی از نکات مهم در اثاث کشی داشتن چک لیست مناسب و کاربردی است. در ادامه انواع چک لیست اسباب کشی را برای شما توضیح خواهیم داد.
چک لیست اسباب کشی از یک ماه قبل از جا به جایی
مواردی که شما باید در این راستا انجام دهید شامل هماهنگ کردن روز اسباب کشی با مشاور املاک، اطلاع صاحب خانه فعلی نسبت به جابه جایی، پرداخت قبوض، رزرو نوبت باربری و اقداماتی در رابطه با ثبت نام فرزندان خود در مدرسه جدید است.
چک لیست اسباب کشی برای 3 هفته قبل از جابه جایی
باید در نظر داشته باشید که بعد از انجام دادن تمامی فرایندهایی که شما از یک ماه قبل برای اسباب کشی نیاز دارید، حال نوبت به کارهایی دیگری می رسد که عبارتند از:
- تهیه یک چک لیست کامل از تمامی وسایلی که باید بسته بندی شوند.
- آماده کردن تجهیزات لازم برای بسته بندی وسایل خانه
- جدا کردن وسایلی که دورریختنی هستند.
چک لیست اسباب کشی برای 2 هفته قبل از جابه جایی
اگر در چک لیست مورد نظر برای آماده کردن وسایل، تمامی گزینه ها را تیک زده اید، حالا وقت آن می رسد تا اقدامات دیگری را نیز برای آماده شدن جهت جابه جایی انجام دهید که به شرح زیر هستند:
- مواد خوراکی باقی مانده در فریزر را مصرف کنید تا در زمان جابه جایی مجبور به دور ریختن آنها نشوید.
- تغییر آدرس و شماره تماس منزل را به افراد خانواده و دوستان خود اطلاع دهید.
- در سایت ها و اپلیکیشن های آنلاینی که نیاز به ارائه آدرس دارند، نشانی جدید خود را وارد کنید.
- هر کدام از اعضای خانواده بهتر است وظیفه جمع آوری وسایل شخصی خود را بر عهده بگیرند.
- فرایند بسته بندی وسایل غیر ضروری را آغاز کنید.
ترفندهای اسباب کشی آسان و کاربردی را در مقاله سایت بارسان 4818 میتوانید مطالعه کنید.
اقدامات لازم برای یک هفته قبل از اسباب کشی
در این زمان باید شما خانه فعلی را نظافت کرده و از طرفی نسبت به تمیزی منزل جدید اطمینان کافی به دست آورید، از طرفی در محله جدید نیز بهتر است مکان های مهم و قابل دسترس را پیدا کنید.
چک لیست اسباب کشی برای روز قبل از جابه جایی
تمامی جعبه ها را در محلی قرار دهید که دسترسی مناسب برای حمل داشته باشند، یخچال خود را از برق بکشید تا برای جابه جایی آماده شود و بهتر است گوشی همراه خود را شارژ کنید. در ادامه چک لیست مورد نیاز برای یک روز قبل از جابه جایی لازم است تا تمامی لوازمی که برای روز اول حضور خود در خانه جدید نیاز دارید با ماشین شخصی حمل کنید یا در محلی قرار دهید که دسترسی خوبی داشته باشد.
چک لیست اسباب کشی در روز جابه جایی
در حال حاضر که تمامی وسایل خود را برای انتقال به محل جدید آماده کرده اید بهتر است تا تمام وسایل را بر اساس ترتیب مشخصی در کامیون یا وانت قرار دهید. از طرفی یکی دیگر از اقدامات مورد نیاز در روز جابه جایی این است که قبل از حرکت، خانه قدیمی را به طور کامل چک کنید و از قفل بودن درب ها مطمئن شوید سپس کلید را به مشاور املاک تحویل دهید.
نکات و ترفندهای مورد نیاز برای بسته بندی وسایل خانه
بدون شک یکی از مهم ترین موارد در چک لیست اسباب کشی مربوط به بسته بندی وسایل مختلف است که باید اطلاعات خوبی برای انجام این کار در اختیار داشته باشید. هر چند هیچ کس از بسته بندی لذت نمی برد اما اولین چیزی که باید بدانید این است که بر اساس زمان بندی مناسبی کار خود را شروع کنید چرا که اقدامات لحظه آخری باعث می شود تا احتمال شکستگی وسایل، گم شدن آنها و حتی فراموشی شما برای قرار دادن برخی از وسایل افزایش پیدا کند.
تجهیزات مورد نیاز برای بسته بندی را تهیه کنید
جعبه های با کیفیت بالا و محکم یکی از مهم ترین مواردی است که باید تهیه کنید، برای اینکه فرایند بسته بندی به خوبی انجام شود به تجهیزاتی دیگری مانند کاغذ حباب دار، نوار چسب، ماژیک و قیچی هم نیاز دارید.
رعایت نکات مهم برای انجام بسته بندی وسایل
در چک لیست اسباب کشی خود انتخاب جعبه هایی با اندازه مختلف را مد نظر قرار دهید و مطمئن شوید که وسایل سنگین تر در کارتن های کوچک گذاشته می شوند و از طرفی جعبه های بزرگ تر را برای وسایل سبک استفاده کنید. کاغذهای حباب دار برای بسته بندی عالی هستند اما میتوانید از لباس، حوله، پتو یا هر چیز نرم دیگری نیز برای پوشاندن وسایل ظریف تر استفاده کنید تا مشکلی برای آنها ایجاد نشود.
رعایت ترتیب در بسته بندی وسایل هر قسمت از خانه
می توانید جمع آوری وسایل را از هر بخش خانه شروع کنید اما برای هر کدام از آنها زمان خاصی را اختصاص دهید سپس سراغ قسمت بعدی بروید تا کار شما با نظم بیشتری انجام شود. برای بسته بندی وسایل اتاق خواب، اول از همه به سراغ کمد لباس ها بروید و به درستی آنها را در چمدان قرار دهید، بعد از آن نوبت به باز کردن تخت خواب می رسد که باید با دقت این کار انجام شود.
به منظور جمع آوری وسیله های اتاق نشیمن بهتر است در ابتدا وسایل دکوراتیو را به خوبی در جعبه های مخصوص قرار دهید تا از بروز آسیب جلوگیری شود، جابه جایی مبلمان را هم برای مرحله بعد در نظر بگیرید. از سوی دیگر باید به این نکته توجه کرد که بسته بندی وسایل آشپزخانه معمولا از حساسیت بیشتری برخودار است که باید این قسمت را در زمان مناسبی انجام دهید.
در نهایت باید این مسئله را هم در نظر بگیرید که برچسب زدن روی تمامی جعبه ها به شما کمک می کند تا وسایل مورد نیاز خود را راحت تر پیدا کنید و از طرفی باعث می شود تا جابه جایی وسایل شکستنی و حساس با دقت بیشتری انجام شود.
چک لیست اسباب کشی شامل اقدامات مختلفی است که افراد باید از حدود یک ماه قبل از تاریخ جابه جایی نسبت به انجام آنها اقدام کنند که معمولا شامل آماده کردن خانه، بسته بندی وسایل، اقداماتی برای اطلاع آدرس جدید و برخی موارد دیگر است.