لوازم الکترونیکی جز ء وسایل آسیب پذیری هستند که نیاز به حساسیت و دقت بیشتری در هنگام جابجایی دارند، با رعایت موارد زیر میتوانید با ایمن ترین روش اقدام به بستهبندی وسایل الکترونیکی کنید.
آشنایی با نکات بسته بندی وسایل الکترونیکی در هنگام اسباب کشی
در دنیای امروز که کالاها و لوازم الکترونیکی به بخشی جداییناپذیر از زندگی و سبک زندگی ما تبدیل شدهاند، نمیتوانیم بدون تلویزیون، یخچال، ماشین لباسشویی، سینمای خانگی، لپتاپهاو دیگر لوازم خانگی برقی کار زندگی کنیم. از بین همه چیزهایی که ممکن است در هنگام اسباب کشی آسیب ببینند، لوازم الکترونیکی از اهمیت بالایی برخوردار هستند و آسیب دیدن این لوازم می تواند خسارت زیادی به شما وارد کند، به خصوص اگر برای کار در خانه به لپ تاپ خود متکی باشید. با توجه به مواردی که ذکر شد به این نتیجه میرسیم که دانستن نحوه محافظت، و نحوه بستهبندی وسایل الکترونیکی برای اثاث کشی در حین نقل مکان به خانه، چه در شهر یا خارج از شهر یک مهارت مفید برای اسباب کشی خانه است.
برای شروع، بیایید لیستی از تمام کالاهای الکترونیکی و لوازم خانگی و اجزای آن مانند سیم برق، کنترل از راه دور، کابل و سایر لوازم جانبی را تهیه کنید. این لیست به شما کمک میکند تا یک برنامه ریزی برای بسته بندی لوازم داشته باشید و همچنین ذهنیت مناسبی از میزان مواد مورد نیاز برای بسته بندی وسایل برای اسباب کشی به شما ارائه میدهد. :گام های بعدی موثر به ترتیب عبارتند از:
- از تمامی فایل های الکترونیکی خود بک آپ بگیرید.
از همه فایل های الکترونیکی خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. از مموری استیک، ذخیرهسازی اطلاعات خارجی، ایمیل یا امکانات ذخیرهسازی اطلاعات امن مبتنی بر اینترنت استفاده کنید تا همه فایلهای ارزشمند خود را ایمن نگه دارید. از آنها در دو مکان مختلف پشتیبان بگیرید تا مطمئن شوید که ایمن هستند. با این کار تا حد زیادی خیالتان راحت میشود که اگر اتفاق بدی ام برای وسایلتان افتاد اطلاعاتتان را برای همیشه از دست ندادید. - از تمام کابل ها و اتصالات مربوطه عکس بگیرید و برچسب بزنید.
کدگذاری رنگی کابلها و پایانههایی که به آنها متصل میشوند با برچسبهای کوچک تضمین میکند که دقیقاً میدانید چه چیزی کجا وصل میشود، عکاسی از کابل ها در حالی که در محل هستند نیز به عنوان یک یادآوری ایده خوبی است تا اگر هنگام راه اندازی مجدد و باز کردن بستهبندی وسایل الکترونیکی دچارمشکل شدید بتوانید با دیدن عکس هایی که از قبل گرفتید مشکل را حل کنید. - کارتریجهای جوهر را از چاپگرها جدا کنید، کابلها را جدا کنید و اتصالات هر یک از اجزا را به هم بچسبانید.
پس از برچسب زدن به همه کابل های خود، آنها را جدا کنید، بپیچید و سپس با نوارهای الاستیک یا بسته های کیسه مواد غذایی محکم کنید تا از گره خوردن های اجتناب ناپذیر جلوگیری کنید. همه کابل ها را با هم بچسبانید تا دقیقاً بدانید همه چیز کجاست، اما آنها را با دستگاه مربوطه خود بسته بندی کنید تا قاطی نشوند. اطمینان حاصل کنید که وقتی در جعبه هستند نمی توانند حرکت کنند و به دستگاهی که با آن بسته بندی شده آسیب وارد کنند. - در صورت وجود، دستگاه ها را در جعبه های بسته بندی اصلی سازنده بسته بندی کنید.
در صورت وجود، دستگاهها را در جعبههای بستهبندی اصلی سازنده بستهبندی کنید؛ این امنترین راه برای بستهبندی لوازم الکترونیکی گرانبهای شماست، بهویژه اگر محافظهای فومی را نگه داشته باشید که اقلام شما در هنگام نو در آن قرار گرفتهاند. اگر بسته بندی اصلی را ندارید، میتوانید دنبال جایگزین بگردید. شما به جعبههای مقوایی سه لایه نیاز دارید زیرا محکمترین و ضد الکتریسیتهای حبابدار، کاغذهای بستهبندی و نوارهای مهر و موم و خودکار هستند. مقدار زیادی پتو یا کاغذ داشته باشید که بتوانید از آنها برای پر کردن فضاهای موجود در جعبه های بسته بندی لوازم الکترونیکی استفاده کنید تا از حرکت محتویات در حین اسباب کشی جلوگیری کنید. - شرایط آب و هوایی را برای روز اثاث کشی در نظر بگیرید.
اگر در روز اسباب کشی منتظر باران هستید، جعبه را به طور ایمن در پلاستیکی مانند سطل زباله بپیچید تا جعبه و محتویات آن خشک بماند. به یاد داشته باشید که برچسب های جعبه را در قسمت بیرونی لفاف پلاستیکی و همچنین روی خود جعبه ها بچسبانید تا در صورت بعید بودن که پلاستیک از روی جعبه های شما پاره شود، همچنان به خوبی برچسب خورده باشند. - باز کردن بسته بندی تجهیزات الکترونیکی حساس.
شما برای راه اندازی مجدد وسایل الکترونیکی نیاز دارید اقدامات مناسب را انجام دهید تا مراحل انتقال به درستی انجام شود.
پس از نقل مکان به خانه، به ویژه در ماه های گرم یا سرد سال، حداقل 24 ساعت فرصت دهید تا لوازم الکترونیکی حساس شما با محیط جدید خود سازگار شوند، این امر از تشکیل تراکم در داخل دستگاه که در نهایت می تواند باعث خوردگی شود، جلوگیری می کند. اگرهنگام بستهبندی لوازم الکترونیکی خود را به درستی برچسب گذاری کردهاید و از آنها عکس گرفتهاید، اتصال مجدد باید ساده باشد، اما در صورت نیاز، اکثر تولیدکنندگان خطوط کمکی دارند. قبل از اتصال مجدد دستگاه بعدی تست کنید که هر دستگاه به درستی کار می کند، به این ترتیب اگر مشکلی وجود داشت، عیب یابی آسان تر خواهد بود.
جمع بندی
لوازم برقی و الکترونیکی جز آن دسته از وسایلی هستند که به دلیل حساسیت به ضربه، مستعد آسیب هستند. بنابراین برای حمل و جابجایی نیاز به دقت بیشتری دارند. با رعایت موارد گفته شده می توانید با ایمن ترین روش اقدام به بستهبندی وسایل الکترونیکی کنید.